· B-henkilöautokortin perusvaihe alkaen 990,00 €!
· 10+10 -kokeilu jatkuu 30.6.2018 asti!
· Ole loistava!
Kaikki uutiset »
Kurssit Opiskelu Yritys Ilmoittautuminen Yhteys Autotalli

Syventävä vaihe

Voit suorittaa ajokoulun syventävän vaiheen, kun lyhytaikainen ajo-oikeus on ollut voimassa
kolme kuukautta.
Jos olet saanut korttisi 19.1.2013 jälkeen, täytyy harjoitteluvaihe olla suoritettuna autokoulussa ennen kuin voi osallistua syventävään vaiheeseen.
Syventävä vaihe tulee suorittaa ennen kuin lyhytaikainen kortti vanhenee.

Jos sinulla on kysyttävää syventävästa vaiheesta, esimerkiksi kurssin sisältöön, hintoihin tai kurssin suorittamiseen liittyen, voit ottaa meihin näppärästi yhteyttä tästä tai puhelimitse, tekstarilla tai whatsapissa numeroon 050 5665119. Kysyvä ei tieltä eksy ja tyhmätkin kysymykset kannattaa esittää!

Syventävän vaiheen kurssimme sisältää:

  • Arvioivan ajon autokoulun autolla 2 tuntia
  • Teoriaopetusta 4 tuntia
  • Liukkaankelin rataharjoitukset omalla autolla 2 tuntia
  • Itseopiskelua
Seuraavat syventävän vaiheen päivämme näet tästä.
 

Ajokoulun syventävässä vaiheessa kartoitetaan yksilöllisesti ajotaitosi hyvät puolet ja ne, joita kannattaa kehittää. Muita kurssin olennaisia asioita ovat ennakointi, havainnointi ja taloudellinen ajaminen. Näihin seikkoihin on aika kiinnittää huomiota, kun kokemuksen kartuttua kulkuneuvo pysyy ojien välissä ja aikaa ajatustoiminnalle jää yhä enemmän.

Ennen varsinaista kurssipäivää sinun tulee suorittaa arvioajo, joka varataan kurssille ilmoittautumisen yhteydessä. Arvioajon aikana katsotaan, kuinka paljon oikealla ajotyylillä on vaikutusta esimerkiksi polttoaineen kulutukseen. Usko pois, saatat yllättyä!

Ajoradalla käydään läpi muun muassa jarrutustekniikkaa, esteen väistämistä, kaarreajoa sekä jarruttamista kaarteessa. Radalla pääset turvallisesti tutustumaan miten autosi käyttäytyy ääritilanteissa.

Kurssin suorittamisen jälkeen saat meiltä jatko-opetustodistuksen. Toimita todistus katsastuskonttorille ja jää odottelemaan varsinaisen ajokorttisi syntymistä. Laskettu aika on noin 2 viikkoa.

Huom! Mikäli varattua syventävän vaiheen aikaa ei peruta vähintään kolmea (3) arkipäivää ennen sovittua aikaa, joudumme lähettämään 50 euron peruutusmaksun.