Proon henkilökunta lomalla
Uusia paketteja lisätty valikoimaamme!
Ajokorttilaki uudistuu 1.7.2018
Kaikki uutiset »
Kurssit Opiskelu Yritys Ilmoittautuminen Yhteys Autotalli

Pro Kuskien tarinoita

Aapeli Yli-Jaskari & Joni Koivusalo, 18 vuotta

”Valitsimme Proon autokouluksi, koska sieltä valmistuu PRO-kuskeja. Teoriatunnit sujuivat letkeästi ja ilmapiiri oli rento. Ja napsahtihan se teoriakoekin kerrasta läpi! Kaikki opettajat ovat hauskoja ja asiantuntevia. Toimistotätikin on varsin hupaisa. Ilmainen kahvi on parasta! Tälläkin hetkellä olemme täällä Proolla ”iltapäiväkerhossa”, vaikka kortit ovat olleet taskussa jo hyvän aikaa. Suosittelemme Proota lämpimästi kaikille PRO-kuskiksi pyrkiville!”

 

Perttu Koskenranta, 18 vuotta

 "Jos joku sanoo et autokoulun pitää olla vakavaa touhua, ei Pro Driversin oppitunneista tiedä mitään. Tälläisellä asenteella mäkin kävelin ekan kerran niistä ruskehtavista ovista sisään. Pieni jännitys ja ajatuksella: "mitähän tästäki tulee". Ei siinä kauaa menny ku se paikka rupes tuntumaan jo toiselta kodilta. Ensimmäinen Jannen vetämä oppitunti ja mä olin myyty. Okei, päällimmäinen ajatus oli et mitä hittoa, mut ku laitto asenteen kohdalleen niin sitä paikkaa rupes rakastaan ja ajotunteja odottamaan! Hyvää väkeä, loistavia opettajia, tärkeitä asioita kevyellä tavalla opetettuna: who can ask for more?

 Ku ajotunnit alkoi, olin ihan varma että hajotan sen auton, mutta Jannen tehokkaalla opastuksella (tähän väliin pitää sanoa, että mikäli ei ota jannea opettajaksi, ei hyvästä tiedä mitään ja on nössö!) saatiin se lumenvalkoinen Volvo toimimaan lähes niinku sen pitäis. En usko vieläkään, että osaan ajaa autoa.

 Pro Drivers autokoulu on sielunhoitoa, hikipisaroita ja harmaita hiuksia. Jos etsit Seinäjoen parasta autokoulua, sen löydät näiden kavereiden ohjastuksesta! Once a prodriver, always a prodriver! Kiitos vielä kortista!"

 

Eero Lahti, 18 vuotta

"Koulukin voi olla ihan kivaa.

Loskainen alku kevät, se jännittävä ja vähän pelottava asia alkoi, autokoulu. Kiinnostus mennä ensimmäiselle teoriatunnille lipoi aikas hyvin sitä nollaa. Ei mennyt kun viisi minuuttia ja jo mieli muuttui. Janne piti erittäin hyvää huolta, että porukka viihtyi tunnilla. Siitä lähtien teoriatunteja odottikin innokkaammin kun joulua.. close enough! Itse autolla ajoa pääsin Ritun kanssa harjoittelemaan. Ensivaikutelma Ritusta ensimmäisen ajotunnin jälkeen? Kehuin Ritua kaikille kuuhun ja takasin, kuinka mukava opettaja hän oli. Ei muuta kun hyvillä mielin muitakin ajotunteja suorittamaan. Tie oli pitkä ja täynnä stop-merkkejä. Loppujen lopuksi rahanhimoiset monsterit, jotka kaikki on kummasti mennyt katsastuskonttorille töihin, lämpesi mulle ja korttikin tuli. 
Toisen loppu on uuden alku. Ehkä pitkäaikaisimman unelman toteutus alkakoon, prätkäkortin suorittaminen. Mitä siitä nyt voi sanoa? Ihan törkeen huippua suorittaa se Antin kanssa, koska tylsyys ei ainakaan pääse yllättämään. Läppä lensi, tunnit hujahti ohitse ja tarttuvat laulut © Antti jäi ikävästi päähän soimaan. Kyllä sun johonkin laulukilpailuun vaa pitääs mennä! Kortti tuli ensi yrittämällä ja naama oli kuin Naantalin aurinko. 
PRO:n populaatio sattuu kaikki olemaan huikeeta porukkaa ja toimistossa odottelukaan ei tuntunut odottelulta, koska siellä niin luonnollinen Noora pitää hyvää huolta porukasta! Kiitos PRO, ootte huikeita!"

 

Antti Mäkiniemi ja Juho Pollari, 16 vuotta

"Valitsimme Pro Driversin, koska olimme kuulleet siitä puhuttavan paljon hyvää ja kaikki kaverimme olivat valinneet sen myös. Teoriatunnit menivät kuin vettä vaan ja jotain sieltä jäi tuonne pääkoppaankin.. Henkilökunta oli todella mukavaa ja suurin kiitos kuuluu sihteerikölle, joka valmisteli paperit aina hyvissä ajoin valmiiksi. Henkilökunta oli huumorintajuinen, kuten mekin. Ajelu oli siis sangen helppoa, koska opettajat olivat samalla aaltopituudella kanssamme eli varsin leppoisia sällejä. Suosittelemme Pro Driversia sellaisille ihmisille, jotka haluavat oppia ajamaan ja joiden kahvihammasta kolottaa, sillä sieltä sai aina jos jonkinmoista pöperöä. Siispä suorastaan käskemme teitä kääntymään Pro Driversin hellään huovaan."

 

Jenna Latvala, 18 vuotta

"Jo kauan ennen autokortin hankkimista olin päättänyt, että opiskelut suoritan Pro Driversilla, koska olin kuullut paikasta paljon hyvää. Ja totta kaikki puhuivatkin: Antin ja Jannen pitämät teoriatunnit oli hauskoja ja tuli niillä jotain opittuakin.. Ritun kanssa ajelu oli mukavaa ja leppoista. Kirjalliset ja inssi menivät läpi ensimmäisellä kerralla, joten iso kiitos siitä Ritu, Janne ja Antti! Kiitos kuuluu myös sihteerikölle, joka hoiti kaikki paperihommat moitteettomasti =) Suosittelen Pro Driversia kaikille autokoulua tarvitseville, sillä kaikki siellä ovat mukavia ja kannustavia. Mitään ei tarvitse valmiiksi osata, sillä siellä takuulla oppii!"

 

Veera Pyylampi, 15 vuotta

”Toukokuulla tuli varma tieto siitä, että mopokorttia varten pitää käydä autokoulu. Aloitin mopokortin hankkimisen Pro Driversin ensimmäisellä mopokurssilla. Teoriatunteja oli kahtena iltana, ensimmäinen 9.6 ja toinen 16.6. Tunneilla käsiteltiin liikenneasioita, mopon huoltamista ja muuta mopoiluun liittyvää. Teoriatunnit olivat rentoja ja Pro Driversin Antti osasi opettaa.

Kirjalliset kokeet menivät läpi 17.6 ensimmäisellä yrityksellä ja samana päivänä oli ensimmäinen ajotunti. Ensimmäisellä ajotunnilla harjoiteltiin samoja asioita, mitä käsittelykokeessa tehtäisiin. Ajotunti pidettiin katsastuskonttorilla. Kahdella seuraavalla ajotunnilla ajettiin kaupungissa, harjoiteltiin yksisuuntaisia, kaistanvaihtoa ja ryhmittymistä risteyksissä. Käsittelykoe oli 21.6. ja M-kortti tuli taskuun heti kokeen jälkeen. Otin vielä erikseen ajotunnin ja kävin ajamassa Jannen kanssa mopoautolla Seinäjoen keskustassa 27.6 ja tunnista oli myös apua. Talven tullessa myös varmaan otan toisen lisätunnin liukkaalla ajamisesta. Varmistuin itse myös siitä, että tulen ajamaan loputkin ajokortit Pro Driversin osaavien opettajien opissa.”

 

Jarno Mäki-Jussila, 16 vuotta

"Valitsin Pro Driversin kevarikouluksi kuultuani kavereiltani, että siellä on rennot opettajat, kuten olikin. Antin kanssa ei kyllä tarvinnut vakavasti olla missään tilanteessa. Ajotunnit olivat rentoja, koska Antti ei ollut itsekkään liian vakava. Kortin sain aika nopeasti. Suosittelen autokoulua kaikille, jotka sitä tarvitsevat! Muutkin kortit ajattelin ajaa Pro Driversilla. Toimistopalvelukin oli aivan mahtavaa, kaikki pelasi niinkuin pitikin."

 

Joel Puska, 18 vuotta

”Ajokoulu Pro Drivers tarjoaa hyvät puitteet suorittaa eri ajokorttiluokkia. Itse aloitin keväällä 2009 kavereiden suosituksilla kevarikortin suorittamisen ja vakuutuin siitä, että suoritan myös muut korttiluokat saman katon alla. A1- kortti ilmestyi lompakkoon ja kevarilla pörräiltiin kaksi vuotta.

 Tänä vuonna oli aika aloittaa B-kortin suorittaminen. Teoriatunneille oli mukava palata, kun edellisen ajokortin teoria- ja ajotunnit jäivät mieleen, hyvällä. Ajotunneilla mentiin rennolla fiiliksellä, ja hauskaa oli kun sai itsekin istua autossa eikä tarvinnut ajaa vesisateessa moottoripyörällä opettajan virnuillessa autossa.

Nyt kukkarossa komeilee AB-kortti ja nyt jälleen istutaan Pro Driversin luokkahuoneessa opiskelemassa kuorma-autoiluun liittyviä asioita.

Voin rehellisesti sanoa, että teoriatunneilla on mielenkiintoista ja hauskaa opiskella eikä ajotunneilla tarvitse jännittää osaavien ja huumorintajuisten opettajien seurassa. Eikä tietenkään voi unohtaa asiantuntevaa, huumorintajuista ja nopeaa toimistopalvelua!

23.9.2011 ABC, ei kuitenkaan liikennemyymälä, vaan ajokorttiluokat komeilevat kortissani. Inssi ei jännittänyt läheskään yhtä paljon kuin edelliset. Ajotunnit olivat mukavia, ja voisi sanoa jopa erilaisia kuin edellisillä vehkeillä ajettaessa.

Edessä on vielä 2-vaihe, jonka jälkeen olen pitkäaikaisen ajokortin onnellinen omistaja. Kiitos ja kumarrus, PRO DRIVERS!"