· B-henkilöautokortin perusvaihe alkaen 990,00 €!
· 10+10 -kokeilu jatkuu 30.6.2018 asti!
· Ole loistava!
Kaikki uutiset »
Kurssit Opiskelu Yritys Ilmoittautuminen Yhteys Autotalli

Opetuslupa

Palvelut opetuslupalaisille


Opetusluvalla korttia suorittaville tarjoamme oppimisen tueksi erilaisia paketteja, jotka voitte valita valmiista vaihtoehdoistamme tai juuri teidän tarpeisiinne räätälöitynä.

Jos sinulla on kysyttävää autokoulun palveluista opetuslupalaisille, esimerkiksi kurssin sisältöön, hintoihin tai kurssin suorittamiseen liittyen, voit ottaa meihin näppärästi yhteyttä tästä tai puhelimitse, tekstarilla tai whatsapissa numeroon 050 5665119. Kysyvä ei tieltä eksy ja tyhmätkin kysymykset kannattaa esittää!

 

Teoriaharjoittelu- ja risteysajo-ohjelma omalle kotikoneelle 5 € (Ohjelma toimii Windows 7, 8 ja 10 käyttöjärjestelmissä)
• Teoriakoeharjoitteluohjelmasta löytyy monipuolisesti teoria- ja kuvakysymyksiä sekä harjoituskoe. Risteysajo-ohjelma auttaa kehittämään pelisilmää risteysajossa eli ennakoimaan muiden tien käyttäjien toimintaa.

Perusvaiheen liukkaankelin rataopetus 100 €
• Lakisääteiset liukkaankelin rataharjoitukset autokoulun autolla Jalasjärven liukkaankelin radalla. Lisäksi opetukseen sisältyy maantieajoa.
• Autokoulun osuuden lisäksi tulee maksettavaksi ratamaksu 40 euroa.

Perusvaiheen teoriatunnit
• Lakisääteiset 19 oppituntia teoriaa, työkirja, nettitunnukset itsenäiseen harjoitteluun sekä rajattomasti harjoitteluaikaa autokoulun tietokoneilla olevalla teoriakoeharjoitteluohjelmalla.

Yksittäinen ajotunti 80 €
• Yksittäinen ajotunti autokoulun autolla. Käydään läpi oppilaan vaikeaksi kokemia asioita ja ammattitaitoinen liikenneopettaja antaa vinkkejä ja neuvoja ajoon.

Ajokokeeseen valmentava ajotunti 80 €
• Ajokokeen lähestyessä ajettava ajotunti, jolla liikenneopettaja arvioi oppilaan ajamista ja taitoja selviytyä liikenteessä sekä antaa palautteen kehityskohteista.

Pimeänajo oikeassa pimeässä ja oikealla autolla
(vain loka-maaliskuussa)

• Autokoulun autolla ennen ajokokeen suorittamista 100 €
• Omalla autolla ennen syventävän vaiheen suorittamista 50 €

Opetusluvalla kortin ajaneiden on osallistuttava harjoittelu- ja syventävään vaiheeseen autokoulussa. Nämä vaiheet on suoritettava kahden vuoden kuluessa kortin saannista.

JANNEILKKA-001