· B-henkilöautokortin perusvaihe alkaen 990,00 €!
· 10+10 -kokeilu jatkuu 30.6.2018 asti!
· Ole loistava!
Kaikki uutiset »
Kurssit Opiskelu Yritys Ilmoittautuminen Yhteys Autotalli

Harjoitteluvaihe

Uuden ajokorttilain myötä kaikki 19.01.2013 jälkeen kortin saaneet kuljettajan alut joutuvat osallistumaan harjoitteluvaiheeseen. Harjoitteluvaiheen autokouluosuus tulisi suorittaa noin kuukauden kuluttua hyväksytyn inssin jälkeen.

Jos sinulla on kysyttävää harjoitteluvaiheesta, esimerkiksi kurssin sisältöön, hintoihin tai kurssin suorittamiseen liittyen, voit ottaa meihin näppärästi yhteyttä tästä tai puhelimitse, tekstarilla tai whatsapissa numeroon 050 5665119. Kysyvä ei tieltä eksy ja tyhmätkin kysymykset kannattaa esittää!

Harjoitteluvaiheen kurssimme sisältää:

  • Palautejakson autokoulussa
    • Teoriaopetusta 1 tunnin
    • Ajo-opetusta 2 tuntia
  • Itsenäistä harjoittelua

Palauteajo on normaali ajolenkki, jonka aikana käsitellään inssistä saatua palautetta ja hiotaan niitä osa-alueita, joihin oppilas kokee kaipaavansa lisäharjoitusta.
Toinen ajotunti ajetaan ryhmässä muutaman hiljattain kortin saaneen toverin ja ajo-opettajan kanssa siten, että kukin vuorollaan häiritsee toisen ajamista ja kuljettaja harjoittelee sosiaalisen paineen kestämistä auton ratissa.

Harjoitteluvaiheen jälkeen voi osallistua syventävään vaiheeseen, kun kortin saannista on kulunut vähintään kolme kuukautta.

Pro Drivers Seinäjoki Volvo henkilöautokortti